.
מדריך לאכילה בבידוד וסגר

.

פתרונות לקשיים כדי לשמור על התנהלות אכילה טובה

עד לחודש מרץ האחרון, המילה בידוד הייתה מילה חריגה וזרה באוצר המילים שלנו, ונקשרה למחלות ומגיפות של העבר שנגוזו מהעולם.

אבל, מזה כ-8 חודשים הקורונה כאן, עם בידודים וסגרים, ריחוק מהמשפחה והחברים, חדשות מלחיצות כל היום, ואנו נאלצים להתרגל וללמוד לחיות איתם.

המצב הזה גורר בין היתר שינויים בסדר היום- בשעות השינה והאכילה, באופי וברמת הפעילות היומיומית, בהרגלים שלנו, ולכן גם מביא לרגשות עזים של חרדה, לחץ, עצב, תסכול, כעס ועוד.

עבור אלה המתמודדים עם שינוי באורח החיים התזונתי ובהתנהלות האכילה, השילוב הזה של שינוי קיצוני ומהיר, יחד עם תחושות לא נעימות שהוזכרו להלן, מהווה אתגר לא פשוט ועלול להוביל לעליה ברמת ובתדירות אכילה לא מודעת, רגשית ונשנשנית.

עלייה זו יכולה להקשות על המשך תהליך הירידה או השמירה על המשקל, ואף לגרום לעליה לא מבוטלת במשקל.

אז מה עושים?

לשם כך יצרתי מדריך אשר יעלה בפניכם את הבעיות האפשריות כתוצאה מהבידוד וייתן מענה להתמודדות איתן,
מבלי לגרור שינוי גדול בשגרת האכילה ומבלי להיגרר לאכילה לא תקינה, כזו שתייצר עליה במשקל.

לקבלת גישה מיידית מלאו פרטים עכשיו:

.

למקרה שעוד לא הכרנו

שמי ענבר ויטנברג,

אני דיאטנית קלינית Msc מעל ל-20 שנה.

מזה כ-10 שנים אני מתמחה בטיפול וליווי לפני ואחרי ניתוחים בריאטרים.

אני מלווה אנשים באופן פרטני וגם בקבוצות.

בליווי שאני מעניקה, אני משלבת הדרכה תזונתית לצד ליווי רגשי באמצעות אימון ו-NLP.

נבנה באמצעות מערכת דפי הנחיתה של רב מסר

.